L&C PLAY CONCEPT . S.R.L

Se doreste a fi o firma care prin serviciile pe care le va oferi sa schimbe imaginea despre barurile din zona, prin aparitia unuia mai deosebit pe principiul Sufrageria de acasa, unde pe linga servirea unor aperitive ,sucuri naturale vor avea posibilitatea de comunicare prin punerea la dispozitie a jocurilor de societate.

Spatiul va fi amenajat corespunzator ,unde sa te simti ca si acasa, unde ti servesti sucul si cafeaua in liniste citind o carte sau jucind cu un prieten un joc preferat.

Principalul scop al afacerii este de a reusi atragerea unei clientele fidele, si mai ales deosebite, chiar daca aceasta necesita timp si investitii ridicate.
Activitatea vizata prin constituirea societatii este in sectorul tertiar respectiv servicii, concretizat in deschierea unui bar altfel.
SC L&C PLAY CONCEPT doreste sa ofere cafea de cea mai buna calitate, espresso si produse racoritoare la preturi competitive care sa fie in conformitate cu cererea clientilor cu venit mediu spre mare de pe piata locala a rezidentilor si turistilor.

Angajati

Personalul necesar va fi identificat si recrutat de la agentiile de recrutare-plasare a fortei de munca, sau prin intermediul
anunturilor de mica publicitate si verificarea listelor de someri de la AJOFM.

Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Implementat prin Programul START-UP NATION 2018